Kugledyne I Høj Kvalitet

Gratis dag til dag levering.

Vil du sove bedre om natten? Prøv en Hugged kugledyne og få roen tilbage, så du igen kan sove tungt.


Læs mere

Nem At Vaske

Hugged dynen vaskes nemt og enkelt.

Kugledynen fra Hugged kan nemt tåle en tur i vaskemaskinen. Bør vaskes koldt og med få omdrejninger.


Læs mere

Til Børn Og Voksne

Kugledyner til både små og store.

Kugledynen laves til både børn og voksne. Vælg den rette størrelse og bestil din kugledyne i dag.


Læs mere

Hvor tung skal en kugledyne være?

En kugledyne skal gerne veje omkring 10% af din egne kropsvægt for at få det bedste resultat. Vejer du fx 70 kg, skal du gerne gå efter at få dig en kugledyne, der vejer omkring 7 kg. Der findes et stort udvalg af kugledyner, især i vægtklasser fra 2 kg til 10 kg, og derfor bør det for de fleste være til at finde en kugldyne, der rammer lige netop de 10% af kropsvægten.

Dermed ikke sagt, at det ikke kan lade sig gøre for dig at få gavn af en kugledyne, selvom den vejer lidt mere eller lidt mindre af, hvad den burde i følge denne lille tommelfingerregel. Vejer du fx 115 kg, kan du stadig godt få glæde af at have en kugledyne på 8, 9 eller 10 kg. Det handler langt hen af vejen også om præferencer, og nogle mennesker er glade for at have en kugledyne, der måske vejer lidt mere end bare de 10% af kropsvægten.

Har du ikke prøvet at sove med en kugledyne før, kan det være svært at vide, hvad dine egne præferencer er inden for netop kugledyner. Derfor anbefaler vi også, at du vælger at købe den hos en forhandler, der giver dig gode muligheder for at returnere og bytte kugledynen til en anden model, fx med en højere ellere lavere vægt, hvis du ikke får valgt rigtigt i første omgang. De fleste forhandlere er dog gode til at imødekomme udfordringer som disse, så det burde ikke være nogen sag at få byttet din kugledyne til en version, der matcher dine behov bedre.

En kugledyne kan naturligvis også blive for tung, og så er det også bare med at returnere den, hvis du næsten føler dig for mast under dynen, når du prøvet at lægge dig med den. Selvom en kugledyne gerne må være tung, skal det jo også gerne være sådan, så du har mulighed for at få den af dig igen, når du skal ud af sengen.

Find Din Kugledyne Her